Oportunitatea. O ocazie benefică de a te alege cu o dezamăgire. (Ambrose_Bierce)

@ @ @

Nimeni nu este mai rob decât acela care se crede liber, fără a fi cu adevărat liber. (Johann Wolfgang Goethe)

@ @ @

Foarte rar suntem mulțumiți de noi înșine; cu atât mai mângâietor e momentul când izbutim a satisface pe alții. (Johann Wolfgang Goethe)

@ @ @

Ne-am cunoaște mai bine intre noi, dacă n-am vrea mereu să ne situăm pe picior de egalitate unii cu alții. (Johann Wolfgang Goethe)

@ @ @

Tot răul vine de acolo, că oamenii își închipuie că sunt împrejurări în care se pot purta cu semenii lor fără iubire. Cu lucrurile te poți purta fără iubire, poți să tai copaci, să faci cărămizi, să prelucrezi fierul fără iubire, față de oameni însă nu se poate, deoarece iubirea reciprocă dintre oameni este o lege fundamentală a vieții omenești. Este adevărat că omul nu poate să se constrângă să iubească, așa cum se constrânge să muncească, însă de aici nu urmează că poate să se poarte cu ceilalți fără iubire, mai ales dacă cere ceva de la ei. Dacă n-ai iubire față de oameni, stai liniștit, ocupă-te de tine, de lucruri, de ce vrei, numai de oameni nu.

@ @ @

A fi dezamăgit este un lucru, a fi descurajat este altul. (Tennessee Williams)

@ @ @

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment