Această zi specială vreau să-ți amintești de iubirea ce ți-o port în suflet.

---
În această zi specială, vreau să aduc primăvară în sufletul tău, împreună cu toată iubirea mea! La mulți ani!
Ești unica femeie din viața mea și lumina sufletului meu...

---

La mulți ani de 8 Martie, iubita mea!

---

Îți doresc o primăvară senină, cu multe bucurii!

---

La mulți ani de 8 Martie!

---

În această zi specială, vreau să aduc primăvară în sufletul tău, împreună cu toată iubirea mea! La mulți ani!

---

Chiar dacă azi o să te pierzi printre flori și declarații de dragoste, nu uita că există în viața ta cineva care te iubește mai presus de orice. La mulți ani de 8 Martie!

---

Tu mi-ai dăruit atât de multe, mi-ai adus fericirea și ai făcut să-mi dispară toate gândurile rele. Tu ești soarele și primăvara mea și toate florile pământului înfloresc astăzi doar pentru tine!

---

De când mi-ai dăruit dragostea ta, în sufletul meu e doar primăvară. Astăzi, de 8 martie, îți trimit toată iubirea mea și multe sărutări!

---

Pentru minunata mea soție, care știe sa iubească cu pasiunea unei fecioare și cu tandrețea unei mame. Acest cadou exprimă doar o parte infimă din dragostea imensă care clocotește în inima mea pentru tine.

---

Un cadou de vis pentru o soție de vis. Dacă aș fi știut ce frumoasă va fi viața cu tine te-aș fi cerut de nevastă în clipa în care te-am cunoscut. Ce bine că ești a mea! Soțul tău recunoscător.

---

Unele femei își doresc blănuri și bijuterii, tu-mi ceri doar dragoste și vorbe dulci. Ești o femeie deosebită și te vreau alături pentru totdeauna. Sper că această veste să te bucure și acest cadou să-ți încânte inima – e un cadou minunat pentru că e despre tine.

---

Tu ai puteri mai presus de ale îngerilor și viața mea este paradisiacă alături de tine. Stăpâna inimii mele, iți ofer azi roadele ei, care ți se cuvin: toată dragostea mea iți aparține. Scumpa mea iubită, te ador!

---

Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ți-o port. La mulți ani, mamă!

---

Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna... întotdeauna mama mea! La mulți ani!

---

Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericit că mi-ai dat viață și vreau sa iți mulțumesc! Te iubesc și iți urez un sincer La mulți ani, MAMĂ!

---

Poate că pentru lume tu ești numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu ești întreaga lume! La mulți ani!

---

Tu, mămico dragă, ne îndrumi pașii și ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi iți mulțumim și te iubim. La mulți ani!

---

Mami, te iubesc. Pentru mine ești unica, ești primăvara mea însorită! La mulți ani!

---

Dragă mamă, de ziua mămicilor eu iți urez multă sănătate și să te bucuri de toți ce ce te înconjoară! La mulți ani!

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment