În perioada 28 septembrie 2006 – 01 octombrie în or.Lvov, Ucraina s-a desfăşurat ediţia a 11-a a festivalului internaţional de jurnalism „Vera. Nadejda. Liubovi”.

La ediţia de anul acesta a festivalului a participat şi radio „Sănătatea”, care a obţinut titlul „Postul de radio al anului” la categoria „Posturi de radio specializate”. Aceasta se datorează consecvenţei şi devotamentului cu care colaboratorii postului de radio pe parcusrul a mai bine de 6 ani de zile promovează educaţia pentru sănătate.
Postul de radio al anului
Prin intermediul radioului „Sănătatea” s-au petrecut numeroase companii promoţionale, concursuri, Zile Internaţionale şi Mondiale conform calendarului Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), toate contribuind la atingerea scopului organizaţiei a cărei deviză este „Nimic nu este mai eficient şi nimic nu costă mai ieftin ca prevenţia”.

Printre scopurile festivalului anual se numără: aportul pentru dezvoltarea jurnalisticii, libertăţii de exprimare, stabilirea colaborărilor între mass-media din diferite ţări, consolidare reformelor democratice şi stabiliea gradului de dezvoltare a jurnalismului mondial.

Participanţii din diferite ţări au putut concura pentru titlurile: jurnalistul anului, publicaţia anului (inclusiv electronice), emisiunea TV a anului, agenţia de ştiri a anului, reporterul foto al anului, televiziunea anului, postul de radio al anului şi agenţia de presă a anului.

Membrii comisiei de creaţie au fost selectaţi din mai multe ţări participante la concurs: Bulgaria, Belorusia, Moldova, Ungaria, Slovacia, Estonia, Georgia, Polonia, Cehia, Rusia şi Kuveit. end ***[Nord - Press]

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment