Sunt cunoscute drept afrodiziace deoarece conţin foarte mult zinc, un compus mineral care sporeşte apetitul. Multe dintre ele se pot consuma ca atare, altele sunt delicioase în combinaţii inedite.

Iată cu ce puteţi pregăti o cină de neuitat:
Banane
Sunt bogate în potasiu şi vitamina B.

Stridii
Sunt bogate în zinc, necesar pentru producerea testosteronului şi îmbunătăţirea potenţei, la bărbaţi. Testosteronul este implicat şi în creşterea libidoului la femei.

Chili
Reacţiile organismului atunci când mâncaţi chilli sunt similare cu cele din timpul actului sexual, precum creşterea ritmului cardiac, a circulaţiei şi a transpiraţiei. Ardeii roşii sunt mai 'potenţi' decât cei verzi.

Miere
Dulceaţa şi 'lipiciul' mierii o fac un aliment senzual. Este bogată în vitamine din gama B utile în producerea hormonului numit testosteron. Unele studii au descoperit că mierea poate creşte nivelurile de testosteron din sânge.

Avocado
Sunt bogate în vitaminele D şi E. Mâncaţi avocado pentru a căpăta mai multă energie!

Ghimbir
Specialiştii spun că aroma lui e un stimulent. Ghimbirul încălzeşte corpul, creşte ritmul cardiac şi are aceleaşi efecte asupra reacţiilor sexuale pe care le are şi ardeiul iute.

Zmeură și căpșune
Descrise de literatura erotică drept 'fructele-sfârc', căpşunele sunt simbolul pasiunii. Sunt pline de vitamina C care le face utile în tratamentul impotenţei.

Ananas
E excelent pentru digestie, aşa că poate fi mâncat după o cină romantică. Unde mai pui că acest fruct exotic conţine cantităţi însemnate de vitamina C şi este folosit în tratamentul homeopatic al impotenţei.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment