Vrei un machiaj strălucitor și uniform? Atunci, înainte de fardul de ochi, aplică un strat de pudră transparent.

Buclele sunt întotdeauna sexy. Împarte părul în 2 jumătăți pe care să le rotești în mici cocuri în creștetul capului, după ce le-ai dat cu spumă sau cu gel. După o oră, eliberează părul din strânsoare și îți treci degetele prin bucle.

Poartă la plajă o pălărie șic, cât mai ușoară. Dă-ți tot părul pe spate, înainte de a așeza pe cap. Când o scoți, piaptănă-te cu capul în jos pentru a reda volumul parului.
Sfaturi pentru a fi frumoasă
Tratează ochii iritați și umflați de atâta soare cu comprese speciale, care conțin antioxidanți, mușețel și extract de portocale sau infuzie de albastrele. Calmează umflăturile, revitalizează și protejează pielea.

Împrospăteaza-ți coafura de peste zi pentru ieșirea de seară, cu fetele și băieții din gașcă. Udă-ți palmele înainte de a le trece prin păr. Astfel vei revitaliza spuma sau gelul de păr pe care le-ai aplicat de dimineață și care, după 8 ore de muncă sau studii, au dispărut.

Ai nevoie de strălucire - în contrast cu tenul arămiu și gloss-ul în nuanța cireșelor. Pentru asta, este necesar să începi un tratament de albire a dinților. Îl poți efectua fie la cabinetul stomatologic, fie acasă. Calmează tenul înroșit de prea mult soare (sau prea multe cocktail-uri) cu o cremă ușoară, hidratantă, pe bază de substanțe anti-inflamatorii.

Decolorează puful pe care îl ai pe ceafă. Atrage atenția ori de câte ori îți miști capul și astfel va arăta interesant când îți strângi părul în coc sau coadă.

Comentarii  

#1 Ionela 24-10-2018 10:41
E foarte greu sa fi frumoasa si nu costa destul putin.
Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

RECENT

INFLUENCE ON HEALTH AND SOCIO-ECONOMIC EFFECTS OF DISEASE INCIDENCE OF CHICKENPOX IN THE REPUBLIC OF MOLDOVA (Sofronie V. Negara S.С.)
28.11.2018

Research article
ORCID: 0000-0003-0614-3611;
ORCID:0000-0002-1007-1393;
Nicolae Testemițanu State University of Medicine and Pharmacy, Kishine [ ... ]

THE SOCIO-ECONOMIC IMPACT OF POST CARDIAC SURGERY PATIENTS WITH SEPTIC-PURULENT NOSOCOMIAL INFECTIONS (Nastas A.T.)
28.11.2018

Research article
ORCID: 0000-0002-3992-9242
Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy, Chisinau, Moldova
* Corresponding author (al [ ... ]

THE ANALYSIS OF HEALTH EDUCATION MEASURES CARRIED OUT TO PREVENT RESPIRATORY DISEASES IN REPUBLIC OF MOLDOVA (Bitlan S., Sofronie V.)
27.11.2018

Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy, Moldova

KEYWORDS: health promotion, health education, mass-media information.  [ ... ]

ECONOMIC IMPACT OF MORBIDITY DUE TO POST-CARDIOSURGICAL SEPTIC-PURULENT NOSOCOMIAL INFECTIONS (SPNI) (Nastas A.)
27.11.2018

Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy, Moldova

KEYWORDS: economic impact, post-cardiosurgical, septic-purulent nosoco [ ... ]

Cancerul tubar, afecțiune gravăCancerul tubar, afecțiune gravă
26.04.2018

Cancerul tubar reprezintă o formă rară de cancer ginecologic. Maladia este una foarte gravă, fiind uneori greu diagnosticată, urmată d [ ... ]

Assessment of the measures on health education in the field of infectious diseases for the population of the Republic of Moldova in 2006-2011 (Alina Druc, Vasile Sofronie)Assessment of the measures on health education in the field of infectious diseases for the population of the Republic of Moldova in 2006-2011 (Alina Druc, Vasile Sofronie)
26.04.2018

Background: The study of evaluating measures for health promotion and health education in the field of infectious pathologies done among the [ ... ]

Aspecte epidemiologice privind morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova (Negara Silvia, Sofronie Vasile)Aspecte epidemiologice privind morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova (Negara Silvia, Sofronie Vasile)
17.04.2018

A fost studiată și efectuată analiza epidemiologică a morbidității prin varicelă în Republica Moldova în perioada anilor 1985 - 201 [ ... ]

Alte articole...
2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment