Imunitatea este puterea naturală din corpul unei persoane, menită să lupte împotriva bolilor. Copiii sunt vaccinaţi pentru a spori imunitatea. Care sunt acele recomandări, ce ar duce la mărirea imunităţii?

Fiecare persoană trebuie să mănânce în corespundere cu starea de sănătate a sa şi, de asemenea, de împrejurimile în care locuieşte. Yoga şi meditaţia pentru o activitate normală a minţii vă pot aduce fericire şi pace în suflet, ceea ce, conform specialiştilor, ridică imunitatea organismului. O minte fericită şi un corp sănătos menţin bolile departe.
Cum să ridicăm imunitatea
În afară de corp, aveţi obligaţia să păstraţi mediul din jur curat, proaspăt şi aerisit. Locuinţa trebuie să primească cantitatea necesară de lumină solară, pentru a ţine la distanţă germenii patogeni. În afară de razele solare, şi unele plante au efecte medicinale. Păstrarea unor astfel de plante în casă va ridica conţinutul de oxigen şi va duce la creşterea imunităţii persoanelor ce locuiesc în casă.

Apa potabilă stocată în casă, ar trebui să fie fiartă înainte de consum. Vasele folosite pentru a stoca această apă trebuie să fie curate şi spălate în mod regulat, spre a preîntâmpina dezvoltarea bacteriilor.

Aceste "secrete" simple, dar cunoscute de toţi, pot fi puse în aplicare pentru a creşte imunitatea organismului. (X.S.)

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment