Nuca de cocos are un foarte ridicat conţinut nutritiv şi e bogată în fibre, vitamine şi minerale. Este clasificată ca fiind un “aliment funcţional”, deoarece oferă multe beneficii pentru sănătate.
Nuca de cocos - bogată în fibre, vitamine și minerale
Întăreşte sistemul imunitar
Acţionează ca o armă împotriva viruşilor care pot cauza gripă, herpes, pojar, hepatita C.

Are efect antibacterian
Are efect antibacterian şi vindecă ulcerul, infecţiile gâtului şi ale tractului urinar, afecţiuni ale gingiei şi cavităţii bucale, pneumonie şi gonoree.

Ciupergi si viermi intestinali
Acţionează asupra ciupercilor şi fungilor “vinovate” de candidoze, viermi intestinali, ciuperci ale piciorului sau iritaţii la copiii mici care apar din cauza scutecului.

Tonic şi revitalizant
Este un bun tonic şi revitalizant, vă scapă de oboseală şi se recomandă în stări de rău însoţite de lipsă de vitalitate sau în convalescenţă.

Efect energizant
Are efect energizant, creşte rezistenţa la efort şi îmbunătăţeşte performanţele psihice şi fizice.

Îmbunătăţeşte digestia
Îmbunătăţeşte digestia şi funcţionarea intestinelor şi favorizează absorbţia substanţelor nutritive, printre care vitamine, minerale şi aminoacizi, uşurează simptomele în colitele ulcerative şi în ulcerele stomacale.

Absorbţia calciului
Îmbunătăţeşte şi echilibrează absorbţia calciului şi magneziului şi este recomandat a fi folosită pentru dezvoltarea sănătoasă a oaselor şi a dinţilor, dar şi împotriva efectelor osteoporozei.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment