Ai probleme cu silueta si nu stii cum ai putea tine sub control kilogramele in plus care tind sa se acumuleze? O varianta pentru a accelera metabolismul ar fi sa incepi sa mananci cat mai condimentat, daca starea de sanatate iti permite asta. Mai exact, arfi bine sa iti dezvolti o preferinta pentru gustul iute.

Da, ai citit corect, cat mai iute! Cercetatorii de la Universitatea California au descoperit recent ca ardeiul iute chiar te poate ajuta sa slabesti, intrucat contine o substanta numita capsaicina, care ajuta organismul sa absoarba mai putin colesterol decat in mod normal.

Daca mananci ardei iute (si sunt multe feluri de mancare la care e foarte potrivit), vei arde mult mai multe calorii, asa ca, daca iti place acest aliment/condiment, consuma-l ori de cate ori ai ocazia. Nu numai ca iti satisfaci papilele gustative, dar vei fi astfel determinata si sa bei mai multa apa (toata lumea stie cat de importanta este hidratarea organismului), iar silueta ta va avea de castigat... pardon, de pierdut, mai intai grame, iar mai apoi kilograme in plus.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment